Vafeļu kūka ar Griljāžu
Sastāvdaļas:
620g Magmum Creme Griljāža Vārītā iebiezinātā pienaVafeļu plāksnes
Dekorēšanai:
240g Magmum Šoko dark krēmaDzērvenes
Putukrējums (pēc vēlēšanās)
Pagatavošana:
Ņem vafeļu plāksni un apzied to ar Magmum Creme Griljāža vārīto iebiezināto pienu. Liec virsū nākamo plāksni un atkārto procesu, līdz plāksnes, vai vārītais iebiezinātais piens beidzas, atstājot pēdējo plāksni, kas virspusē, neapziestu ar vārīto iebiezināto pienu.Liec gatavo kūku uz nakti ledusskapī.
Nākamajā dienā kūkas virsu apzied ar Magmum Šoko dark krēmu. Dekorē ar veselām un uz pusēm pārgrieztām dzērvenēm un putukrējuma piciņām.
Iesakām to pagatavot dienu iepriekš, pilnīgākai garšu baudai!
Karsts un aromātisks Magmum Ginger ingvera tējā!
Sildies ar tasi karstas un aromātiskas ingvera tējas!
Lai rudens baudīšanu nenomāc slimošana, iesakām sildīties un stiprināt imunitāti ar tasi karsti kūpošas tējas, pagatavojot to ar Magmum Ginger produktiem.
Liec krūzītē vienu līdz divas tējkarotes Ginger Top vai Ginger Honey produkta, aplej to ar karstu ūdeni, pievieno šķēlīti citrona un baudi gardu un sildošu dzerienu vēsajās rudens dienās, kas palīdzēs Tavam ķermenim cīņā pret nejaukajiem rudens vīrusiem.
Lai gards un krāsains rudens!
Ķirbju pīrāgs ar Magmum iebiezināto pienu
Nedēļas nogalē pagatavo gardu ķirbju pīrāgu ar Magmum iebiezināto pienu!
Tev varētu rasties jautājums, vai ķirbis un iebiezinātais piens sader kopā? Protams, ka sader! Un garša ir dievišķa. Kondensētais piens un ķirbju pīrāgs, iespējams, ir viens no garšīgākajiem un vieglākajiem pīrāgiem, ko Tev jebkad nāksies pagatavot.
Sastāvdaļas:
- 2 lielas olas istabas temperatūrā
- 2 tējkarotes ķirbju pīrāga garšvielu (pagatavo pats, sajaucot kopā maltu kanēli, ingveru, muskatriekstu, krustnagliņas un nedaudz melno piparu)
- 2 tējk vaniļas ekstrakta
- 1 ¾ glāzes ķirbju biezeņa
- Sadrupināti cepumi pamatnei
- Sviests
- 400 g Magmum iebiezinātais piens ar cukuru
Pagatavošana:
- Vispirms uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 °C
- Sajauc bļodā ķirbju biezeni, ķirbju pīrāga garšvielas, olas un iebiezināto pienu. Nedaudz samaisa. Tad pievieno vaniļu.
- Sagatavo pīrāga pamatni, sajaucot kopā sadrupinātos cepumus ar sviestu un izlīdzinot masu cepampannas pamantē un pārlej to ar iepriekš pagatavoto maisījumu.
- Samaziniet cepeškrāsns temperatūru līdz 175 °C, liec ķirbju pīrāga cepeškrāsnī un cep 30-45 minūtes.
- Pirms sagriešanas ļauj gardumam atdzist. Pirms pasniegšanas papildus atdzesē to ledusskapī.
Ēdot pīrāgu, pamanīsi atšķirību tā konsistencē. Tas ir nedaudz krēmīgāks. Taču saldums nav pārāk liels, kā varētu domāt, ja tiek izmantots kondensētais piens.
Ņem vērā - sastāvdaļu daudzumu pielāgo savas cepampannas izmēram!
Ķirbju kēksiņi ar Magmum iebiezināto pienu
Palutini sevi un savus mīļos ar gardām kūciņām, kuru sastāvā ir ar ķirbju biezenis un iebiezināta piena krēms!
Lai pagatavotu 12 gardas kūciņas, būs nepieciešams:
- 175 g cukurs
- 60 ml augu eļļa
- 1 ola
- 1 tējk. vaniļas ekstrakts
- 100 g milti
- 35 g kakao pulveris
- 1/2 tējk. soda
- 1/2 tējk. cepamais pulveris
- 1/4 tējk. sāls
- 150 ml stipra kafija (atdzesēta)
Krēmam nepieciešams:
- 250 g nesālīts sviests (istabas temperatūrā)
- 200 g Magmum iebiezināts piens ar cukuru
- 130 g ķirbju biezenis
- 1 tējk. vaniļas ekstrakts
- 1 1/2 tējk. ķirbju pīrāga garšvielu (pagatavo, sajaucot kopā maltu kanēli, ingveru, muskatriekstu, krustnagliņas un nedaudz melno piparu)
Pagatavošana:
- Lielā traukā kopā liek cukuru, eļļu, olu un vaniļas ekstraktu un kārtīgi saputo līdz masa kļūst vienmērīga.
- Citā traukā iesijā kakao, miltus, sodu, cepamo pulveri un sāli.
- Pakāpeniski sauso sastāvu un kafiju iemaisa olu masa, izveidojot plūstošu mīklu.
- Sagatavo keksiņu veidni, tajā ievieto papīra groziņus un tos piepilda 2/3 līdz augšmalai.
- Cep 160 °C 20-25 min. Gatavās kūciņas atdzesē un tikmēr pagatavo krēmu.
- Lielā traukā saputo sviestu, līdz tas kļūst gaisīgs, pievieno Magmum iebiezināto pienu un vaniļas ekstraktu, turpina miksēt aptuveni 3 min. Krēmam jābūt stingram un gaisīgam.
- Krēmam pievieno ķirbju biezeni un garšvielas un turpina miksēt līdz visas sastāvdaļas ir kārtīgi iemaisītas.
- Krēmu liek konditorejas maisiņā ar sev izvēlēto uzgali un dekorē kūciņas.
Kūciņas var uzglabāt leduskapī līdz 4 dienām. Bet, ar tasi gardas tējas, tās pazudīs nemanot!